HVA ER UTEKOS?

Når kulden kommer krypende er det varme, komfort og anvendelighet som gjelder. Utekos er en serie multifunksjonelle og isolerende produkter for de litt kjølige dagene. Fordi vi konstruerer klesplaggene med ulike kvaliteter av dun og mikrofiber, kan du være trygg på at Utekos har det riktige varmenivået for ditt behov. Mobilitet, varme eller komfort? Utekos dekker alle behov samtidig, enten turen går til vinterfjellet, matbutikken eller rett ut på terrassen. Fungerer eksempelvis utmerket som parkas, sovepose eller heldrakt. Form, justér og bruk etter behov!

UTVALG

Produktbeskrivelse

Utekos er en unik kombinasjon av funksjonalitet og komfort. Hemmeligheten ligger i de praktiske løsningene og den behagelige innsiden.

De innovative produktløsningene utgjør en perfekt kombinasjon av mobilitet, komfort og varme, slik at bruksområde kun begrenses av din egen fantasi. Eksempelvis kan du justere og forme Utekos til en parkas, sovepose eller heldrakt. Det er bare å prøve seg frem og bruke etter behov. Dette produktet er egnet for mange ulike settinger.

 

Utekos Dun
Med 90% dun sikrer du isolasjon og varme, samtidig som ytterlaget med DWR-behandlet "20D 380T Nylon Tafftea" gir deg en flammehemmende og vannavvisende effekt. 

Utekos Mikrofiber
Denne versjonen er vattert med Microfiber Hulfiber GSM:140g/m2 under det samme vannavvisende og flammehemmende laget med DWR-behandlet "20D 380T Nylon Tafftea". Produktet er ellers akkurat det samme som Utekos Dun.

Hette
Isolerende og romslig hette med justeringsmuligheter

Ventilasjon
Omvendt v-form i midtpartiet med YKK-glidelås

Lommer
Dype frontlommer med YKK-glidelås.

Ytterligere funksjoner
Elastisk ermeavslutning med snøstopper. Snorstramming i livet, ved hetten og i enden. Kan enkelt pakkes ned i sekk. Muffe for beskyttelse- og varming av hender

Vekt
1100gram

Mål

Large
Lengde: 235cm
Diameter i livet: 75cm

Medium:
Lengde: 205cm
Diameter i livet: 66cm

Det finnes bare en Utekos. Skaff deg din nå!

OM OSS

Utekos er en gruppe livsnytere fra Bergen som stadig forsøker å optimalisere opplevelsen av å være utendørs. I den sammenheng har vi utviklet et innovativt produkt som sørger for varme, komfort og funksjonalitet. Vi har lagt stor vekt på å dekke et stort bruksområde, samtidig som vi har sørget for å finne praktiske løsninger med smarte detaljer.  Det er også viktig for oss at produktet har god kvalitet som håndterer norske forhold. Vi håper du nyter produket like mye som oss, slik at tiden din utendørs blir Utekos!

 

Hemmeligheten

Hemmeligheten ligger i viljen til å skape et unikt produkt som sørger for både komfort og funksjonalitet.
Vi har lenge savnet et klesplagg som kan gi oss en optimal kombinasjon av disse egenskapene i ulike settinger. Fokus på detaljer og smarte løsninger har resultert i et produkt vi er stolte av.  Med både dun- og mikrofiberutgaven sikrer du deg en Utekos med mange ulike justeringsmuligheter, slik at den kan brukes nær sagt hvor du vil!